У чергах на волинському кордоні «застрягли» близько 200 автівок. Деякі стоять вже добу. ВІДЕО

У чергах на волинському кордоні «застрягли» близько 200 автівок. Деякі стоять вже добу. ВІДЕО
Фото: Сергей Поха (Фейсбук)

Близько двохсот легкових автомобілів зібралися у черзі на українсько-польському кордоні на пункті пропуску «Ягодин», що у Волинській області.

Деякі водії чекають більше доби, розповіла речниця Волинської митниці Валентина Черниш, повідомляє UA: Волинь.

З її слів, у черзі перебувають власники автомобілів на іноземній реєстрації, які хочуть розмитнити авто. 22 лютого закінчується термін пільгового розмитнення автомобілів. З її слів, охочих розмитнити авто нині більше.

«Раніше ці громадяни їздили «зеленим коридором», у зв’язку зі зміною законодавства, вони тепер їдуть «червоним кордором», в оформлення цього автомобіля, який вони потім хочуть оформити для себе у вільний обіг, займає багато часу», – пояснила вона.

«Деякі автомобілі можуть перебувати по 2-3 доби, поки їх не пропустять на територію України», – каже Валентина Черниш.

 
Черги на пункті пропуску "Ягодин"

Близько двохсот легкових автомобілів зібралися у черзі на українсько-польському кордоні у пункті пропуску «Ягодин», деякі водії чекають більше доби. Про це Суспільному розповіла речниця Волинської митниці Валентина Черниш. Фото з Ягодинської митниці на своїй сторінці у Фейсбук сьогодні зранку опублікував лучанин Сергій Поха. Зі слів Валентини Черниш, у черзі перебувають власники автомобілів на іноземній реєстрації, які хочуть розмитнити авто. 22 лютого закінчується термін пільгового розмитнення автомобілів, - каже Валентина Черниш. З її слів, охочих розмитнити авто нині більше.

Posted by UA: Волинь on Wednesday, 6 February 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Комуніст Симоненко подав до суду на ЦВК за відмову реєструвати його на виборах
Наступна новина У Луцьку незаконно зрізали каштани. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини