У Чернівецькій області вже 38 хворих на коронавірус людей, – офіційно

У Чернівецькій області вже 38 хворих на коронавірус людей, – офіційно
Фото ілюстративне

У Чернівецькій області підтвердили ще 13 випадків зараження коронавірусом. Таким чином у регіоні вже 38 офіційних хворих.

Про це повідомив голова Чернівецької облдержадміністрації Сергій Осачук у фейсбуці.

«Маємо збільшення кількості інфікованих людей у нас. Це є додатково 13 осіб. Тому загальна чисельність хворих у Чернівецькій області від першого встановленого випадку становить уже 38 людей», – сказав Осачук.

За його інформацією, найбільше хворих у селі Колінківці Хотинського району, де встановлено 12 інфікованих осіб. У місті Хотині – одна особа, у селі Брусниця Кіцманського району – семеро осіб, у Лужанах Кіцманського району – четверо осіб, у селі Великий Кучурів Сторожинецького району – двоє осіб, у селі Їжівці Сторожинецького району – одна особа, у місті Заставна – двоє осіб, у селі Юрківці Заставнівського району – одна особа, у селі Кам’янка Глибоцького району – одна особа, у селі Луківці Глибоцького району – одна особа, у селі Топорівці Новоселицького району – одна особа, у Чернівцях – двоє. 

Нагадаємо, станом на ранок 24 березня в Україні було зафіксовано 84 інфіковані особи.

 
Голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук про ситуацію із коронавірусом у Чернівецькій області [24.03.2020]

Важливо ‼️ У Чернівецькій області 24 березня офіційно підтверджено ще 13 випадків зараження коронавірусом. Таким чином, загальна чисельність недужих на Буковині від першого встановленого випадку складає 38 людей. Географія розповсюдження виглядає так: Колінківці Хотинського району – 12 осіб Хотин – 1 особа Брусниця Кіцманського району – 7 осіб Лужани Кіцманського району – 4 особи Великий Кучурів Сторожинецького району – 2 особи Їжівці Сторожинецького району – 1 особа Заставна – 2 особи Юрківці Заставнівського району – 1 особа Глибока - 1 особа Кам’янка Глибоцького району – 1 особа Луковиця Глибоцького району – 1 особа Топорівці Новоселицького району – 1 особа Чернівці – 2 особи Лабораторні дослідження обласний лабораторний центр проводитиме щодня.

Posted by Сергій Осачук on Tuesday, 24 March 2020

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Церква і карантин. Священник Михайло Бучак влаштує онлайн-розмову у фейсбуці
Наступна новина «Запускати по 20-30 чоловік». У Луцьку просять відновити роботу продуктових ринків
Останні новини
Схожі новини