У чоловіка, який згорів у автівці в Жидичині, на початку року пожежа зруйнувала будинок

У чоловіка, який згорів у автівці в Жидичині, на початку року пожежа зруйнувала будинок
Загиблий Мирослав Дацюк

Самогубство – єдина версія правоохоронців щодо загибелі чоловіка, тіло якого знайшли у згорілому авто поблизу Жидичина. Втім, товариш загиблого Юрій Висоцький не вірить у це. Мовляв, чоловік був міцний господар і мав багато планів. У січні цього року пожежа зруйнувала його будинок, тож відбудовувати його допомагали чи не усім селом.

Юрій Висоцький звернувся до «12 каналу», щоб розповісти, яким був Мирослав Дацюк – чоловік, що, за версією слідства, вчинив самоспалення. Чоловіки не просто були сусідами, а упродовж 20 років вони щиро товаришували, ділилися найсокровеннішим, раділи хорошому і долали труднощі.

Робота, каже, була основою життя Мирослава. Він тримав велику господарку: корів, коней, кіз, гусей. А за собак дбав, як за дітей. Його улюблениця Емма дуже тужить за господарем. 

Юрій розповідає: його товариш з усіх сил намагався привести до ладу обійстя і розбудувати ще батьківську хату, щоб з Білорусі змогли переїхати у комфортну оселю дружина та син. І коли ремонт вже був практично завершений, сталася пожежа.

Читайте більше: Волинянина, у якого згорів будинок у Жидичині, прихистили сусіди

Юрій припускає, саме тоді волю його товариша лихо і підкосило.

“Надії в нього були на життя, але сталася тоді та пожежа, то це для нього було так, якщо глянути то зі сторони дуже важко перенести це все”, – розповідає сусід.

Вдруге відбудувати дім після пожежі Мирославові допомагали ледь не усім селом. Чоловік із подвійною силою знову взявся за господарство, будував плани. Тому й не вкладається Юрієві в голові думка, що його товариш раптом наважився на самогубство. Юрій сподівається, що слідство, крім версії про самогубств, ретельно перевірить і інші. А ще він би хотів дочекатися результатів ДНК-експертизи.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За минулу добу в Україні вакцинували від ковіду понад 50 тисяч людей
Наступна новина У Володимир-Волинському районі 11-річний хлопчик потонув у ставку
Останні новини
Схожі новини