У День Гідності та Свободи волиняни вшанували пам’ять полеглих за єдність України. ФОТО

У День Гідності та Свободи волиняни вшанували пам’ять полеглих за єдність України. ФОТО

Заряджені Гідністю та жагою Свободи. Під таким гаслом українці нині відзнають річницю Революції Гідності та національний День Гідності та Свободи. 10 років тому у вирі боротьби, з багатоголосся поглядів і цінностей Майдан витворив спільний для всіх ідеал майбутньої України. Він був сформульований двома словами: Гідність і Свобода. Це те, що тримало оборону держави в найважчі часи, і те, що дасть нації силу вибороти перемогу зараз.

Сьогодні на головній площі обласного центру Волині відбулась громадська панахида, інформує Волинська обласна рада. У ній взяли участь представники міської та обласної військовослужбовці, правоохоронці та представники громадськості.

Священники ПЦУ відслужили панахиду за полеглими воїнами, а присутні вшанували пам’ять полеглих хвилиною мочання та поклали квіти до пам’ятного фотостенду «Герої Небесної Сотні - Загинули за єдність України».

На Меморіальному комплексі «Вічна слава» у Луцьку, поблизу монументу «Волинські герої Небесної сотні» військові капелани склали молитву за загиблими учасниками Революції Гідності. До підніжжя пам’ятника також лягли квіти.

Світлу пам’ять усіх полеглих присутні вшанували хвилиною мовчання та спільно виконали Гімн України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина З Луцька до Карпат запустять два поїзди
Наступна новина На Волині попрощалися із Захисницею з Маріуполя Ольгою Куліковою. ФОТО
Останні новини
Схожі новини