У дев’ятьох громадах Волині розпочали роботу нові шерифи

У дев’ятьох громадах Волині розпочали роботу нові шерифи

Поліцейські офіцери громад розпочинають роботу у ще дев’ятьох громадах області.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Волині.

12 правоохоронців, які пройшли конкурсний відбір та навчання, розпочинають службу на територіях обслуговування

10 квітня начальник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко спільно з головою ОВА Юрієм Погуляйком вручили ключі від новеньких службових автомобілів, придбаних на кошти органів місцевого самоврядування, новоспеченим поліцейським офіцерам Олицької, Колківської, Берестечківської, Заболотівської, Сереховичівської, Литовезької, Володимирської, Локачинської, Павлівської, Турійської, Камінь-Каширської та Сошичненської громад.

«З сьогоднішнього дня у Волинській області працюватиме 61 поліцейський офіцер у 44 громадах області. Усі вони забезпечені службовими автомобілями та усім необхідним для виконання обов’язків. Також віднині на Волині функціонуватиме 49 поліцейських станцій. За підтримку у реалізації цього проєкту хочу подякувати голові ОВА Юрію Погуляйку та головам громад, які розуміють важливість цієї роботи, що це рух в майбутнє. Вкотре наголошую, ті кошти, які громада витратила на придбання авто та облаштування приміщення, – це, в першу чергу, інвестиція у безпеку громади і кожного її мешканця», - зазначив Юрій Крошко.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькому районі чоловік потрапив під мотоблок
Наступна новина У Луцькому районі вантажівка врізалася в хлібовоз
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні