У Дніпрі біля нічного клубу жорстоко побилися молодики. ФОТО 18+

У Дніпрі біля нічного клубу жорстоко побилися молодики. ФОТО 18+

Уночі проти 20 січня у Дніпрі поблизу входу у нічний клуб Moulin Rouge (вулиця Магдебурзького права) сталася масова бійка, відтак на місце інциденту прибули кілька екіпажів поліції. Як повідомляє місцеве видання "Інформатор", внаслідок події двох осіб госпіталізували.

"Коли до клубу зайшов хлопець у футболці Superman, він відразу почав приставати до мене та моєї подруги: говорив, що дасть запотиличник, просив віддати йому коктейль. Потім охорона вивела нас з клубу, хоча ми не порушували порядок. Біля входу почалася бійка, в яку вплуталися перехожі", – зазначила ресурсу одна зі свідків сутички.

БІЛЬШЕ ФОТО ТУТ

Як повідомляють журналісти, біля входу до закладу справді можна було побачити багато підлітків із закривавленими руками, обличчям і одягом, а один із молодиків був лише в одних джинсах.

До слова, хлопці навіть після приїзду поліцейських продовжували голосно лаятися та нецензурно висловлюватися.

«Тут була масова бійка. Деякі з опитаних людей, вказують на одного і того ж чоловіка. За їхніми словами, саме він є ініціатором. Чоловіка відвезли у райвідділ. У бійці постраждали дві людини, відтак їх доправили до лікарні. У потерпілих, за попередньою інформацією, діагностовано легкі тілесні ушкодження. Розбиратися в причинах і з'ясовувати, який ступінь тілесних ушкоджень, буде слідчо-оперативна група»,
– розповів командир батальйону патрульної поліції Дніпра Денис Пєтухов.


Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Українці в Польщі: правда про заробітчанство. ВІДЕО
Наступна новина У селах Рожищенського району кринична вода з нітратами
Останні новини
Схожі новини