У ДТП між двома легковиками на Любомльщині постраждало троє людей

У ДТП між двома легковиками на Любомльщині постраждало троє людей
Фото поліції Волинської області

У ДТП між двома автомобілями на Любомльщині постраждало троє людей. Одного з травмованих госпіталізували до лікарні, ще двох після надання медичної допомоги відпустили додому.

Про це повідомила пресслужба поліції Волинської області. 

Аварія сталася учора, 30-го травня, близько 18 години, на автодорозі поблизу села Рівне.

39-річний мешканець Згоран за кермом Volkswagen Golf виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся із Chery Amulet, яким керував 61-річний житель села Борове. 

Обоє водіїв та пасажир Volkswagen отримали тілесні ушкодження. Їм надали необхідну допомогу у медичному закладі.

Одного з травмованих госпіталізували до лікарні, ще двох після надання медичної допомоги відпустили додому. Транспортні засоби помістили на арештмайданчик.

За фактом аварії відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим тілесні ушкодження. Усі обставини ДТП з’ясовують слідчі. 

Нагадаємо, 29-го травня на автодорозі у селі Гірники, що на Ратнівщині, сталася аварія. 27-річний місцевий житель на мопеді Yiben наїхав на велосипедиста, 58-річного односельця. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На фронті загинув військовий з Волині Валентин Карпік
Наступна новина На Волині попрощались з загиблим 32-річним військовим
Останні новини
Схожі новини