У Дубищі в останню путь провели 23-річного Героя Вадима Дудка. ФОТО

У Дубищі в останню путь провели 23-річного Героя Вадима Дудка. ФОТО

Сотні людей прийшли віддати останню шану полеглому захиснику України Вадиму Дудку. В останню путь старшого солдата провели у селищі Дубище Рожищенської громади.

Тіло загиблого Героя зустрічали навколішки у Рожищі та Дубищі у суботу, 10 вересня. Цього ж дня відбувся й похорон. Про це пише Район.Рожище.

23-річний Вадим Дудко загинув, захищаючи Україну від російської навали, 7 вересня поблизу населеного пункту Максимівка на Харківщині. З 8 по 10 вересня у Рожищенській громаді триває жалоба за солдатом.

Попрощатися із Вадимом прийшло дуже багато людей: рідня, друзі, бойові побратими, односельці та небайдужі жителі громади. Усі, хто знав Вадима ближче, згадують його дуже сміливим та свідомим. Він не вагаючись пішов на війну захищати рідну країну.

Люди не стримували сліз. Здавалося, за Вадимом несамовито плакало й небо. 

«Вічна пам'ять і слава нашому Героєві!» – не втомлювались повторювати небайдужі, встеляючи дорогу перед похоронним кортежем квітами.

«Перший» висловлює співчуття рідним Героя…

Читайте також: На війні загинув ковельчанин Леонід Килиба


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На війні загинув ковельчанин Леонід Килиба
Наступна новина Мер проїхався Луцьком на велосипеді з нагоди Дня міста. ФОТО
Останні новини
Схожі новини