У ЄБРР пояснили, як отримати грант на розвиток МСБ

У ЄБРР пояснили, як отримати грант на розвиток МСБ

В ЄБРР існує програма грантової підтримки МСБ.

Ця програма передбачає безповоротну фінансову допомогу в реалізації консалтингового проекту з локальним або міжнародним консультантом.

Про це в ексклюзивному коментарі Kurkul.com повідомив аналітик Групи з фінансування та розвитку малого і середнього бізнесу ЄБРР Тимур Халілов під час форуму «Органічне виробництво Сумщини: технології та бізнес-моделі».

«На сьогодні грантова програма, яка доступна для малих та середніх підприємств — це допомога в реалізації консалтингового проекту з локальним або міжнародним консультантом. Локальний консультант — це українська консалтингова компанія, яка має підтверджений досвід у реалізації консалтингових проектів на ринку. Міжнародний експерт-практик — це фахівець із багаторічним досвідом саме у тій сфері та на тому ринку, де ви працюєте або бажаєте працювати», — розповів Тимур Халілов.

Він додав, що представники ЄБРР зі своєї сторони допомагають компанії коректно ідентифікувати проблему, яка заважає розвитку бізнесу.

«Ми допомагаємо провести пріоритизацію цілей і визначити основний напрямок, в якому наразі компанії необхідно зосередити свої зусилля, щоб рухатися далі більш динамічно та ставати більш сильною, конкурентною і активною на ринку», — пояснив Тимур Халілов.

Далі представники ЄБРР допомагають компанії коректно підібрати консультанта. Щоб отримати консультацію, представники бізнесу мають звернутися за детальною інформацією щодо існуючих можливостей до центру підтримки бізнесу в своєму місті або в офіс ЄБРР в Києві, Харкові, Львові чи Одесі.

Там можна отримати первинну консультацію, інформаційну підтримку, підтримку на етапі розробки підготовки проекту, формування якихось пріоритетів для себе, і відповідно вже подати заявку на отримання гранту.

За матеріалами сайту kurkul.com 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Половину навчального року на Волині школярі без гарячого харчування. ВІДЕО
Наступна новина Медкартки в Україні стануть електронними: навіщо це потрібно і які ризики
Останні новини
Схожі новини