У Героя залишилася маленька донечка, – розповіли про лучанина, якого перепоховають у Гаразджі

У Героя залишилася маленька донечка, – розповіли про лучанина, якого перепоховають у Гаразджі
фото з допису в Facebook

Юрій Лавренчук востаннє виходив на зв’язок у серпні 2014-го року.

Про це в себе на сторінці у Facebook написав заступник міського голови Григорій Недопад.

«До останнього родина зниклого безвісти бійця Юрія Лавренчука сподівалась, що він живий. Юрій був призваний до складу 51 ОМБР у 2014 році, в час, коли наші хлопці опинилися в самому пеклі війни. Востаннє виходів на зв'язок у серпні 2014 року. Але подальша його доля була невідомою. І з того часу родичі шукали Юрія, хапалися за будь-яку ниточку, в надії знайти чоловіка, сина і тата», – йдеться в дописі Григорія Недопада.

По Луцьку троє бійців вважалися зниклими безвісти, серед яких – і Юрій Лавренчук.

«Та, на жаль, вчора дружина отримала постанову про ідентифікацію загиблої особи, яка підтверджує, що цією особою на 99,9% є Юрій Васильович Лавренчук. В листопаді 2015 року його тіло було захоронене на кладовищі села Парасковіївки Бахмутського району Донецької області», – продовжує посадовець.

«Сьогодні під час позачергового засідання виконавчого комітету в терміновому порядку розглянули проект рішення щодо перепоховання останків загиблого військовослужбовця Юрія Васильовича Лавренчука, який до служби в АТО проживав у Луцьку. Сам він родом із села Старосілля Маневицького району. У Юрія залишилася маленька донечка, яка народилася незадовго до того, як її тата призвали в зону проведення антитерористичної операції», – йдеться в тексті.

Після оформлення всіх необхідних документів, тіло героя перепоховають на кладовищі в селі Гаразджа.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинь готується до інвестиційного форуму. ВІДЕО
Наступна новина Шахрай у банку представився працівником і видурив у лучанина гроші
Останні новини
Схожі новини