У головному управлінні поліції Волині - обшуки, - ЗМІ

У головному управлінні поліції Волині - обшуки, - ЗМІ

У Головному управління Національної поліції Волинської області представники Генеральної прокуратури та Служби безпеки України провели обшуки. 

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Джерело повідомляє, що під час слідчих дій в одному з кабінетів вибили двері. Проводили обшуки працівники Головного слідчого управління Національної поліції України, ймовірно, через підозру в розтраті коштів працівниками транспортного відділу.

Зазначають, обшуки проводили за підозрою у причетності посадових осіб до розкрадання бюджетних коштів, пов’язаних з нарахуванням заробітної плати, соціальних та інших виплат працівниками відомства.

У коментарі ІА Волинські Новини речник волинської поліції Віктор Гомоль повідомив, що в ГУНП дійсно «відбувались слідчі дії із залученням працівників ГУНП Волині». 

Щодо подробиць, то Віктор Гомоль порадив звернутись в управління внутрішньої безпеки, де, своєю чергою, послались на ГУНП. Там порадили написати офіційний письмовий запит.

Деталі інциденту з’ясовуються.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Раніше депутати Волиньради про бюджет могли хіба здогадуватися», - Юрій Ройко. ПЕРШИЙ В ОБЛРАДІ
Наступна новина Де на Волині працюватимуть пункти обігріву
Останні новини
Схожі новини