У Горохові обвалилась частина будівлі психоневрологічного інтернату

У Горохові обвалилась частина будівлі психоневрологічного інтернату

У Горохівському психоневрологічному інтернаті сьогодні уночі, 25 листопада 2020-го року, обвалилась будівля прибудованого корпусу.

Відтак, голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко здійснив робочу поїздку на Горохівщину та відвідав заклад, аби усе оглянути, – інформує пресслужба ОДА.

На щастя, ніхто не постраждав. Нині усі комунікації відновлено і основна будівля, яка не постраждала, працює у штатному режимі.

До слова, комунальний заклад обласної ради Горохівський психоневрологічний інтернат - є стаціонарним інтернатним закладом для тимчасового або постійного проживання чоловіків із стійкими інтелектуальними або психічними порушеннями, які за станом здоров’я потребують стороннього догляду, соціально-побутового обслуговування, надання медичної допомоги, соціальних послуг та комплексу реабілітаційних заходів. Таких чоловіків тут – 115, серед яких є навіть два військовослужбовці, що були в АТО/ООС.

З’ясувалося, що обвалена частина приміщення була прибудована у 1999 році, а з 2009 року перебувала в аварійному стані. Щоб відремонтували будівлю з обласного бюджету виділили кошти і напередодні місцева підрядна будівельна організація розпочала ремонт. Попередньо причиною обвалу є порушення ще при будівництві добудови, фундамент якої ще й пошкодила вода.

«Зараз важливо якомога швидше усе відновити, адже таких закладів в області шість і усі переповнені. Тому дав доручення усім відповідним службам оперативно ліквідувати усі наслідки, аби підрядна організація змогла швидко приступити до роботи і відновити все до нового року. Для цього необхідно аварійну добудову розібрати і збудувати заново», - сказав Юрій Погуляйко.

Нагадаємо, у серпні 2017 року обвалилась частина стіни чотириповерхового навчального приміщення Любешівського технічного коледжу ЛНТУ. Ймовірною причиною називали ремонтні роботи, які там проводились. 

  


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Моє вперше. Депутати-новачки у Волиньраді про похід в політику та своє минуле
Наступна новина На Волині покарали членкиню ДВК, яка проголосувала замість свого чоловіка
Останні новини
Схожі новини