У громаді на Волині шукають фахівця із супроводу ветеранів війни

У громаді на Волині шукають фахівця із супроводу ветеранів війни

У Володимир-Волинській міській територіальній громаді вакантні місця на посаду фахівця із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб.

Про це повідомила міська рада.

Нагадаємо, що Мінветеранів запустило відбір на посаду фахівців із супроводу ветеранів та демобілізованих осіб. Подати заяву можна лише в електронній формі через веб-платформу «е-Ветеран» за допомогою електронного підпису.

Хто такий фахівець із супроводу ветеранів?

Він має стати першою людиною (після родини), хто взаємодіятиме з ветеранами й демобілізованими. Тобто консультуватиме їх й допомагатиме інтегруватися у цивільне життя. Окрім того, фахівець працюватиме й із членами сім’ї загиблих військових, постраждалими учасниками Революції Гідності й людьми, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною.

Які його обов’язки?

  •  Супроводжувати ветерана за різними напрямами допомоги і послуг, які йому пропонують;
  •  Повідомляти й пояснювати ветеранам та їхнім сім’ям, який статус, гарантії, житло, реаблітацію чи працевлаштування вони можуть отримати;
  •  Контролювати потреби ветеранів і збирати аналітику;
  •  Надавати кризову психологічну допомогу.

Загалом фахівець із супроводу ветеранів – це інформаційний радник. Він допомагає, заповнює документи, координує ветерана, спрямовує, представляє інтереси, роз’яснює права.

Хто може стати фахівцем із супроводу ветеранів війни?

  •  Громадянин України;
  •  Має рівень освіти не нижче бакалавра: «Освіта/Педагогіка», «Соціальні та поведінкові науки», «Право», «Охорона здоров’я», «Соціальна робота», «Публічне управління та адміністрування».

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Росіяни – гарматне м’ясо, живі зомбі», – «Тартак», який зупиняє російські штурми під Вугледаром
Наступна новина У ліцеї біля Луцька відкрили меморіальні дошки загиблим військовим
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні