У громаді на Волині відбулися навчання з евакуації

У громаді на Волині відбулися навчання з евакуації

У Любешівській громаді навчали людей, як діяти в разі виникнення загрози вторгнення окупаційних військ на територію громади.

Про це Суспільному розповів заступник селищного голови Володимир Сергійчук.

З його слів, такі навчання організували через військову агресію з боку росії, щоб у місцевого населення не було паніки та всі знали, що потрібно робити в разі виникнення загрози.

«Немає підстав вважати, що зараз буде наступ чи ще якісь погані речі. Просто відпрацьовуємо, щоб не було паніки», – каже Володимир Сергійчук.

З його слів, у разі виникнення небезпеки про евакуацію населення в громаді інформуватимуть за допомогою різних варіантів – це і гучномовці, і соціальні мережі.

Також потрібно стежити за повідомленнями евакуаційної комісії органу місцевого самоврядування про точки збору, звідки має відбуватися евакуація, каже заступник Любешівського селищного голови.

Додає: людина, яка буде евакуйовуватися, має мати документи, що посвідчують особу. Також не потрібно брати з собою багато речей, це мають бути особисті речі до десяти кілограмів.

Читайте також: На Волині будуть перепустки нового зразка


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Любомльські медики закупили генератори для армії
Наступна новина У Луцьку наркоторговця посадили на шість років
Останні новини
Схожі новини