У громаді на Волині відкрили Алею Слави загиблих Героїв. ФОТО. ВІДЕО

У громаді на Волині відкрили Алею Слави загиблих Героїв. ФОТО. ВІДЕО

Вчора, 19 березня, відбулося відкриття Алеї Слави загиблих Героїв Олицької громади, де відтепер увіковічнені імена місцевих воїнів, які віддали своє життя заради майбутнього кожного з нас.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці громади. 

Захід розпочався із підняття Державного Прапора України, який є символом незламності духу нашого народу, звучав гімн та оголошено хвилину мовчання в памʼять про всіх полеглих Героїв України. Зі словами співчуття та підтримки до рідних загиблих звернувся селищний голова Олександр Прендецький. Отець Тарасій, благочинний Цуманського деканату Православної церкви України, відслужив заупокійну панахиду та здійснив чин освячення Алеї.

На Алеї Слави розміщено 33 памʼятні світлини мешканців та уродженців громади, які віддали життя за Україну із далекого вже 2014 року. Всі присутні вшанували воїнів, поклавши квіти та лампадки до Алеї Слави. Вічна пам’ять і шана захисникам. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині госпіталізували чоловіка із ножовим пораненням у груди
Наступна новина У громаді на Волині перейменують низку вулиць
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні