У «Громадянській позиції» прокоментували скандал із банерами на вікнах

У «Громадянській позиції» прокоментували скандал із банерами на вікнах
джерело фото: facebook

Очільник Волинської обласної організації партії «Громадянська позиція» Сергій Чуріков відповів щодо інформації про неналежні банери на вікнах офісу політсили.

Текст заяви подаємо повністю та без змін:

«Нещодавно у мережі Facebook розповсюдили інформацію про те, що волинський осередок «Громадянської позиції» нібито закликає українців виїжджати за кордон.

Такі висновки автор допису зробив на основі зовнішньої реклами – наклейок, розміщених на вікнах офісного центру по вулиці Драгоманова у Луцьку. На одній з наклейок було написано «Робота за кордоном», а на інших – логотип нашої партії.

Варто зазначити, що за адресою Драгоманова, 1 знаходиться понад десяток офісів різних організацій. У тому числі туристичні агенції, рекрутингові фірми, салони краси, майстерні з пошиття одягу і навіть Центр розвитку місцевого самоврядування. Але у матеріалах про це ні слова. Використали саме те, що було «потрібно», – додає він.

«Окрім того, в дописі йдеться, що одні й інші наклейки розміщені на вікні нашого офісу, хоча насправді це вікно загального коридору на другому поверсі приміщення і це навіть добре видно на опублікованому фотознімкові.

У медіа цю інформацію поширили із посиланням на активіста Олексія Захарченка, який і сам не приховує лобіювання інтересів одного із конкурентів «Громадянської позиції» – партії «Батьківщина» та Юлії Тимошенко. У публікаціях використане фото лідера партії «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка і цитата Захарченка «То де ж національна позиція та національна ідея в майбутнього кандидата в Президенти? Чи може Гриценко вирішив заробити на горі українців, які змушені залишати свої домівки?». Схоже, заробити на горі українців, а також зіграти на їхніх почуттях, вирішив дехто інший.

Ми розуміємо, що брудні політичні маніпуляції на цьому не зупиняться, адже підтримка лідера «Громадянської позиції» Анатолія Гриценка на Волині одна з найвищих в Україні і опоненти про це знають…».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили, коли завершать ремонт мосту на Ковельській у Луцьку
Наступна новина Луцьк відвідала фіналістка шоу «Холостяк». ФОТО
Останні новини
Схожі новини