У храмі міста Рожище в прихожанки поцупили сумку

У храмі міста Рожище в прихожанки поцупили сумку

У рожищанки в місцевому храмі поцупили сумку. Сума збитку – понад 8 тисяч гривень.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Волині.

«14 жовтня, близько 12 години, до поліції Рожища звернулись про те, що у одному з храмів, під час служби, невідома особа викрала у місцевої мешканки сумку, в якій був гаманець з грошовими коштами та мобільний телефон», – йдеться у дописі.

Під час з’ясування обставин та проведення пошукових заходів, працівники групи реагування патрульної поліції спільно з СОГ та оперативниками м. Ківерці, за керівництвом начальника ВПД №1 Василя Климюка, встановили причетну до скоєння крадіжки особу. Нею виявилась 49-річна місцева жителька. Викрадені речі вилучили.

Як стало відомо, раніше особа неодноразово притягувались до адміністративної відповідальності та підозрювалась у скоєнні крадіжок.

Відомості за цим фактом слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті, зокрема, передбачає до 8 років позбавлення волі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як волинські тероборонівці тримають ділянку фронту в районі Серебрянського лісу
Наступна новина ДТП у Луцьку: 17-річний хлопець раптово вибіг на дорогу
Останні новини
Схожі новини