У Іваничах в закинутій лікарні збираються пияки та безхатьки. ФОТО

У Іваничах в закинутій лікарні збираються пияки та безхатьки. ФОТО
Джерело фото: БУГ

У селищі Іваничі на Волині у приміщенні закинутої лікарні збираються пияки.

Мешканці селища розповіли про цю ситуацію виданню «БУГ». За їх словами, у приміщенні неодноразово виникали пожежі. Окрім того, тепер там постійно збираються безхатьки та пияки.

Надзвичайники стверджують, що лише за останній рік 4 рази виїжджали до старої лікарні на гасіння пожеж. Востаннє загоряння у будівлі колишньої іваничівської лікарні трапилося у ніч з 18-го на 19-те жовтня. На місці події працювала одна автівка пожежників, вогонь ліквідували за 15 хвилин.

У іваничівському відділенні поліції повідомляють, що в зв’язку з ситуацією змінено маршрут руху патрулів – вони двічі вдень та тричі вночі виїжджають на територію лікарні. Втім, наразі вони не знайшли винуватців пожеж.

Працівниками правоохоронних органів проведено бесіду з особами, яким передані у власність будівлі лікарні. Крім того, люди самі організували нічне чергування та проводять певні заходи задля збереження майна.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцькому музеї відкриють Академію сучасного мистецтва
Наступна новина Онкохворій дівчинці з Волині збирають кошти на обстеження в Києві
Останні новини
Схожі новини