У Камінь-Каширському районі поліція вилучила зброю та боєприпаси

У Камінь-Каширському районі поліція вилучила зброю та боєприпаси

Незареєстровані в законному порядку зброю та боєприпаси поліцейські виявили у 58-річного жителя села Видерта. Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Арсенал зброї та боєприпасів поліцейські вилучили під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання пенсіонера. У його помешканні правоохоронці знайшли однозарядну спортивно-мисливську гвинтівку та багатозарядний мисливський карабін калібру 5,6 мм.

Окрім цього, в пенсіонера вилучили 20 різноманітних набоїв, серед них, зокрема, 6 патронів калібру 7,62 мм, п’ять патронів калібру 5,45 мм, 5 набоїв – 5,6 мм.

Згідно із висновком експерта, вилучена зброя є нарізною вогнепальною зброєю, а набої відносяться до боєприпасів.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Instagram дозволить користувачам скачати дані свого аккаунту
Наступна новина Уряд затвердив програму безпеки на дорогах до 2020 року
Останні новини
Схожі новини