У «Карабасі Барабасі» душевна пропозиція

У «Карабасі Барабасі» душевна пропозиція

Відтепер випити пиво за півціни в понеділок можна у всіх закладах «Карабас Барабас». Сьогодні пропозиція діє на «чоловічий» напій.

У Луцьку працює три заклади «Карабас Барабас», так тут можна скуштувати пиво власного виробництва, посмакувати оригінальними закусками й смачними стравами. 

Щопонеділка діє спеціальна пропозиція – один з видів пива можна смакувати за півціни. Так, з нагоди Дня захисника сьогодні вирішили обрати «Душу Карабаса» - чотирьохсолодове спеціальне пиво. 

Так, вважаються що темне пиво найбільше до смаку чоловікам. Проте у закладі зазначають, що й чимало жінок полюбляють душу, адже вона має гіркий кавово-шоколадний присмак. Найкраще пиво смакуватиме з м’ясними стравами.

До речі, пропозиція діє з 18 до 22 години у всіх закладах, зокрема на Винниченка,4 Молоді, 14а та Волі, 48. Кожен має нагоду випити смачний напій за 50% від вартості.

Також увечері запрошують справжніх вболівальників на перегляд матчу Україна-Португалія. Забронювати столика в броварні можна за номером: 066 600 400 2.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Про війну і повернення до життя: історії п’ятьох ветеранів, які працюють на луцькому підприємстві
Наступна новина У центрі Луцька – повстанський фестиваль
Останні новини
Схожі новини