У «Карабасі Барабасі» пропонують сюрприз для іменинників

У «Карабасі Барабасі» пропонують сюрприз для іменинників

Відтепер у закладах «Карабас Барабас» святкувати стало ще вигідніше. У день народження заклад запровадив знижки.

У Луцьку працює три заклади «Карабас Барабас», тож якщо ви плануєте святкувати День народження можете обрати той, який ближче, або ж який вам більше до вподоби.

Так, на Волі, 48 працює сімейний ресторан на два зали (а в теплий сезон й літній майданчик). Ви можете комфортна посидіти з друзями, або навіть оформити фотозону у залі.

На Молоді, 14а розташований пивний ресторан. Щоп’ятниці та суботи тут відбуваються музичні вечори, а тому можна не лише поспілкуватися та повечеряти, а й отримати задоволення від хорошої акустичної музики. Тут є банкетна зала та кілька затишних столиків, де буде комфортно святкувати великій компанії.

Й, звісно, найбільший заклад – це броварня на Винниченка, 4. Заклад може прийняти велику кількість гостей, а також тут є банкетні зали. На вихідних відбуваються вечірки, тож можна на славу потанцювати.
Звісно, в усіх закладах смачна європейська та українська кухня. Тут подають пиво власного виробництва, а також наливки, які теж спеціально готують для мережі.

Відтепер святкувати День народження у «Карабасі Барабасі» стало ще вигідніше, адже для іменинників діє знижка 10%*. Тож лучан запрошують обрати улюблений заклад та гарно й вигідно відгуляти важливий у житті день.

*Акція діє саме у день народження. З собою потрібно мати паспорт.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як уберегтися від міжсезонних хвороб? Луцькі лікарі дали поради
Наступна новина Скільки коштує земля під згорілим будинком у центрі Луцька?
Останні новини
Схожі новини