У Карпатах через вибух загинуло двоє туристів, ще 4 травмовані

У Карпатах через вибух загинуло двоє туристів, ще 4 травмовані

15 вересня поблизу села Волоненка Івано-Франківської  області під час відпочинку на полонині через вибух загинули двоє туристів, ще четверо травмовані.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС в Івано-Франківській області.

О 21:20 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що група туристів з 12 осіб, двоє з яких діти, під час привалу на полонині «Під Берди» розвели багаття, внаслідок чого відбувся вибух.

Рятувальники близько 1 години ночі почали супровід першої постраждалої. За годину вони розпочали перенесення на ношах важкохворої особи та автомобілем підвищеної прохідності вивезли двох дітей, які були в групі відпочивальників.

Як передає ТСН, загиблі - чоловіки 29 і 36 років. За даними журналістів, важкотравмованих рятувальникам довелося нести з полонини до швидких на руках.Очевидці не розуміють, що стало причиною вибуху. Біля багаття вони сиділи кілька годин, потім назбирали у лісі хмизу й кинули у вогонь, після чого і стався вибух.

До аварійно-рятувальної операції залучили 3 бригади медицини катастроф чергову зміну ОКЦ та мобільно-оперативну групу ГУ ДСНС в області.

Читати також: В’ячеслав Чорновіл загинув не внаслідок ДТП, його вбили, – ексзаступник генпрокурора


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як виникла ідея створення скандальних бирок для немовлят у волинській лікарні
Наступна новина На Волині відбувся фестиваль повстанської пісні
Останні новини
Схожі новини