У Ківерцях перекрита дорога через ремонт труби. Схема об'їзду

У Ківерцях перекрита дорога через ремонт труби. Схема об'їзду

На дорозі територіального значення Т-03-09 у Ківерцях ремонтують водопропускну трубу. Роботи мали завершити 20 грудня, проте не встигли.

Про це інформують у пресслужбі Служби автодоріг у Волинській області.

З огляду на несприятливі погодні умови та з ряду виробничих причин продовжили термін виконання робіт з ремонту водопропускної труби у м.Ківерці на автодорозі Т-03-09 /Т-03-08/ – Дубечне – Стара Вижівка – /М-07/ – Турійськ – Рожище – Ківерці – Піддубці – /Н-22/.

У зв’язку з цим відтинок цього автошляху на ділянці від км 150+760 до км 150+820 залишається закритим для руху всіх видів транспортних засобів (за винятком автотранспорту підрядного підприємства).

Об’їхати вказану ділянку можна автодорогою Р-14 до с.Дачне, далі по М-19 через села Прилуцьке, Липини, потім по Н-22 у напрямку с.Піддубці (та у зворотному напрямку).

Легкові автомобілі також можуть об’їжджати цю ділянку через м.Ківерці вулицями Тараса Шевченка, Індустріальна і Заводська (та у зворотному напрямку).

Заборона проїзду діятиме орієнтовно до кінця грудня.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Яка ситуація у ковідному шпиталі в Боголюбах
Наступна новина «Омікрон» в Україні: найпоширеніші симптоми та як захиститися
Останні новини
Схожі новини