У Ківерцях попрощалися з героїчно полеглим воїном ОЗСП «Любарт»

У Ківерцях попрощалися з героїчно полеглим воїном ОЗСП «Любарт»

17 серпня у Ківерцях прощалися з воїном Вадимом Бельським.  Провести Героя прийшли його рідні, друзі, побратими, священнослужителі, військовослужбовці, керівництво громади, та громадськість. інформує Ківерцівська міська рада. 

Після відспівування у Свято-Покровському соборі, бійця з почестями поховали на Алеї Слави міського кладовища. На честь Захисника пролунали Гімн України та військовий салют.

Боєць ОЗСП Любарт і легіонер Центурії, молодший сержант Вадим Бельський загинув 8 серпня 2023 року на Півдні України під час виконання бойового завдання.

Свій Шлях честі розпочав задовго до початку повномаштабного вторгнення - в грудні 2013 разом з одногрупниками приїхав у Київ на Майдан на початку Революції, ставши в лави її молодих революціонерів.

Потім пішов добровольцем у батальйон Донбас, звідки перевівся у гвардійський полк Азов.

Служив кулеметником, брав участь у багатомісячних боях за Широкино у 2015 році.

Після переходу до цивільного життя долучився до Центурії. З перших днів повномаштабного вторгнення російських окупантів приєднався до ОЗСП ССО "Любарт", до якого влилися західноукраїнські осередки Центурії.

Нагадаємо, в ході операції зі звільнення української землі на одній з важких ділянок фронту героїчно загинули четвере бійців ОЗСП «Любарт»: Роман «Ворон» Кужель, Вадим «Аркан» Бельський, Ігор «Джокер» Стасюк,
Руслан «Бєлий» Карпюк. 
Хлопці загинули воїнами, продовжуючи вести бій навіть будучи важкопораненими. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині від важкої хвороби помер Захисник України
Наступна новина У Луцьку відбудеться допрем’єрний показ українського художнього фільму «Довбуш»
Останні новини
Схожі новини