У Києві підірвали автомобіль підприємця

У Києві підірвали автомобіль підприємця

Власник автомобіля підозрює, що йому могли помститись за підприємницьку діяльність. Чоловік орендує станцію технічного обслуговування.

І він не заперечує, що є особи, з якими у нього неприязні стосунки, пише Експрес-онлайн.

"Подія трапилася о 4.40 на вулиці Якуба Коласа, що у Святошинському районі. Дружина потерпілого побачила, що з їхньої автівки Range Rover йде дим. Коли чоловік вибіг на вулицю, машину охопило полум'ям, – розповідає Експрес-онлайн Оксана Блищик, речниця ГУ НП Києва. – Почав самотужки гасити, а коли відкрив капот, машина вибухнула. Чоловік отримав поранення ніг, зараз перебуває у лікарні".

Під час огляду місця події поліція знайшла залишки частин від запалу. Вилучено металеві рештки, частину важеля від вибухового пристрою. Триває експертиза.

"Відкрито два кримінальні провадження – за статтею 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) та 263 (Незаконне поводження  зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі до десяти років", – додає Оксана Блищик.

У поліції також розповіли, що потерпілий – підприємець, орендує станцію технічного обслуговування. Йому 28 років.

"Вочевидь, вибух був потужний, бо я живу далеко від того місця, більше ніж за кілометр, але вранці його чув. Напевне, це так хтось помстився чоловіку", – розповідає Сергій, місцевий житель.

Біля місця, де стався вибух, розміщені відділення пошти, кафе, житловий будинок та комунальне підприємство.

"Коли прийшли на роботу, то тут було багато поліції. Зараз правоохоронців уже нема. Наше приміщення не постраждало" – сказали у комунальному підприємстві № 807.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Провідники більше не митимуть підлоги в потязі
Наступна новина Ірина Вахович пропонує виділити майже 3 млн грн на психлікарню №1
Останні новини
Схожі новини