У Києві поліцейський спецавтомобіль збив дитину

У Києві поліцейський спецавтомобіль збив дитину

У Києві поліція розпочала кримінальне провадження за фактом ДТП, що сталася увечері 31 травня, з поліцейським спецавтомобілем і в якій постраждав 13-річний хлопчик.

Про це інформує пресс-центр поліції Києва, – пише РБК Україна

Повідомляється, що поліцейський автомобіль виконував спецзавдання.

Автомобіль "Фольксваген" збив хлопчика, який їхав на велосипеді. ДТП сталася на вулиці Григоренка у Дарницькому районі близько 21 години.

"За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. На місці працює слідчо-оперативна група, працівники районної прокуратури та управління внутрішньої безпеки.

Проводиться огляд місця аварії та встановлюються всі обставини ДТП. Після проведення першочергових слідчих дій буде визначено орган, який буде проводити розслідування", - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, в адміністрації президента заявили, що машина, яка збила дитину в ДТП 31 травня, не є частиною президентського кортежу. Відзначимо, за словами очевидців, у винуватця ДТП, яка сталася в Києві, були документи держслужбовця.

"Дитина разом з велосипедом відлетіла метрів на 300. У терміновому порядку потерпілого госпіталізували", - йдеться в повідомленні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вчені назвали головну небезпеку схуднення
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 1 червня
Останні новини
Схожі новини