У Києві затримали таксистів, яких підозрююють у вбивстві головлікаря санаторію поблизу Луцька

У Києві затримали таксистів, яких підозрююють у вбивстві головлікаря санаторію поблизу Луцька

У Києві двох іноземців, які працювали таксистами, підозрюють у жорстокому вбивстві та пограбуванні 50-річного головного лікаря із Рівненської області Ярослава Сивого. 

Підозрюваних уже затримали, пише ТСН.

Чоловік сів у таксі, щоб доїхати до готелю

За даними слідства, трагедія сталась ще 20 грудня. 50-річний головний лікар одного із санаторіїв у Рівненській області, перебуваючи у Києві, сів у таксі та попросив підвезти його до готелю. 

За кермом автомобіля був 34-річний громадянин Киргизької Республіки. Також всередині транспортного засобу перебував приятель водія - 43-річний громадянин Узбекистану. Таксисти погодились підвезти жителя Рівненщини.

Дорогою таксисти вирішили пограбувати чоловіка

Зловмисники дорогою до готелю вирішили пограбувати чоловіка. Тоді один із нападників кілька разів вдарив 50-річного чоловіка пляшкою по голові. Через це потерпілий знепритомнів. 

"Нападники відібрали у чоловіка банківські картки, мобільний телефон, сумку та грошові кошти, після чого відвезли у Бучанський район Київщини, де у непритомному стані залишили у лісосмузі зі зв’язаними руками та ногами", - йдеться у повідомленні. 

Родичі потерпілого звернулись до поліції через зникнення

Через зникнення чоловіка до поліції звернулись його родичі. Тоді правоохоронці встановили, що під час зникнення чоловіка, невідомі особи знімали з його банківської картки грошові кошти. Підозрюваних вдалось затримати. Вони повідомили поліції, де заховали тіло жертви. 

Правоохоронці відкрили провадження за п.п. 6, 12 ч. 2 ст. 115 КК України. Триває слідство. 

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку встановлять нову святкову ілюмінацію майже за 3 мільйони
Наступна новина Біля Луцька зіштовхнулися ВАЗ та мінівен. В аварії травмувалися троє людей
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні