У Княгининку вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні. ФОТО

У Княгининку вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні. ФОТО

У Княгининку пройшов вечір, присвячений Героям Небесної Сотні.

Захід відбувся у Центрі культури, дозвілля та спорту Княгининівської сільської ради, повідомила Ірина Редкоус на сторінці громади у Facebook.

Минуло чотири роки з часу трагічних подій на Майдані Незалежності у Києві, що призвели до непоправної втрати – загибелі понад сотні людей.

Сотні відважних та хоробрих, які полягли у мирний час в центрі української столиці, відстоюючи свою свободу та гідність, захищаючи майбутнє своїх дітей та країни. Не думаючи про героїзм, вони стали символом нескореності та довели, що Україна має гідне продовження та заслуговує на європейське визнання.

У ці дні в Україні й світі запалюють свічки та моляться, згадуючи усіх загиблих.

21 лютого 2018 року в Центрі культури, дозвілля та спорту Княгининівської сільської ради відбувся вечір-реквієм пам’яті Героїв Небесної Сотні «Душу й тіло положили за нашу свободу». Цього дня, щоб схилити голови в скорботі й пошані перед мужністю, героїзмом та відданістю державі і українському народові – Героїв Небесної сотні, зібралася жителі нашої громади, учні навчальних закладів с.Княгининок.

Під проникливий спів пісні-реквієму Євромайдану «Пливе кача» присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання. Світло запалених свічок перед портретною експозицією Героїв Небесної сотні стало даниною тим, хто пішов у вічність, хто заради торжества справедливості пожертвував своїм життям.

Хвилюючим був перегляд відеоматеріалу про події на Майдані. Під час вечора звучала поезія Майдану, яку читали аматори художньої самодіяльності Центру культури, дозвілля та спорту.

Зворушили глядачів пісні у виконанні Олександра Іщука, Оксани Глушко та Наталії Гас.

Хочеться вірити, що даний захід сколихнув душі юного покоління та запалив вогнем любові до Батьківщини.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина SpaceX запустила Falcon 9 з супутниками для глобального безкоштовного інтернету
Наступна новина Держава розрахувалась з ДКП «Луцьктепло»
Останні новини
Схожі новини