В компанії «БОШ–ТЕПЛО» провели тренінги для вдосконалення обслуговування клієнтів

В компанії «БОШ–ТЕПЛО» провели тренінги для вдосконалення обслуговування клієнтів

Підприємство «БОШ–ТЕПЛО» постійно вдосконалює обслуговування і впроваджує сучасні технології теплотехніки BOSCH, щоб надавати клієнтам об'єктивну та компетентну інформацію про якість та переваги котлів німецької якості. 

Днями працівники «БОШ–ТЕПЛО» отримали свіжу порцію інформації про новинки конденсаційних і газових котлів виробництва BOSCH і переконалися, що в цих моделях відсутні недоліки, вони володіють лише беззаперечними перевагами. Регіональний менеджер західної України Євген Базелюк–Котович ознайомив БОШівців із сучасними розробками BOSCH. Тож тепер клієнти та партнери підприємства зможуть отримати вичерпну відповідь по найпопулярніших видах котлів, таких, як газовий настінний конденсаційний котел Condens 2500 W, газові настінні котли Gaz 6000 W, Gaz 4000 W, Gaz 3000 W.

Так, оптимальним вибором для економії коштів стане настінний газовий конденсаційний котел Condens 2500 W. Він забезпечить комфортним і корисним для здоров’я теплом вашу оселю із максимальною енергоефективністю та економією витрат.

Condens 2500 W, завдяки модуляції потужності 1:8 та високому ККД, із енергоефективністю, що сягає 108%, використовує неймовірно мало газу й електрики, та гарантує, що витрати на енергію залишаться низькими, при комфорті в опаленні та миттєвому приготуванні гарячої води. А завдяки сучасному компактному дизайну цей настінний котел не тільки гарно виглядає, але і займає мало місця. Про переваги інших моделей котлів – у наступних публікаціях.

Офіційний представник теплотехніки BOSCH - підприємство «БОШ-ТЕПЛО». м. Луцьк, вул. Рівненська, 15

Телефони: (0332) 28-36-02, (095) 825-49-97, (067) 779-26-06

e-mail: [email protected]


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якою буде погода у Луцьку та області 20 квітня
Наступна новина Агентство нерухомості GoHome пропонує затишний будинок біля Луцька. ФОТО
Останні новини
Схожі новини