У Копачівській громаді попрощалися із загиблим Героєм

У Копачівській громаді попрощалися із загиблим Героєм

Війна продовжує безпощадно забирати життя молодих, хоробрих синів України.

5 січня на передовій у Запорізькій області трагічно обірвалося життя жителя села Залісці Копачівської громади Карп’юка Василя Миколайовича, 1987 року народження, – пише газета Наш край.

8 січня місія “На щиті” доправила тіло Героя до Луцька. По обіді назустріч траурному кортежу вийшли жителі Залісець. Скорботно схиливши голови, проводжали Василя Миколайовича до його рідної домівки, яка чекала повернення господаря, чекала його працьовитих рук. У 2022 році пішов звідси на фронт Василь Карп’юк, навіть нічого не сказавши рідній сестрі.

Невтішна у тяжкому горі єдина сестра Героя Євгенія, уся родина. Приїхав провести дядька в останню дорогу і племінник загиблого, котрий теж бореться за волю України. Він, як ніхто інший розуміє, як нелегко дається українським воякам звільнення кожного метра рідної землі.

Ввечері в оселі відбулася заупокійна літія, яку відправив священник Андрій Миронюк.

Наступного дня відбулися похорони. Відспівали Карп’юка Василя в місцевому Свято-Георгієвському храмі УПЦ священники ПЦУ.

Односельчанка Ірина Ліщук каже:

“Василь був хорошим і щирим. Назавжди тепер у наших серцях і нашій пам’яті. Низенький уклін йому... Щирі співчуття родині. Пам’ятаймо, якою ціною виборюється майбутнє нашої країни”.

Для всіх нас Карп’юк Василь буде прикладом мужності й відваги, гідним оборонцем нашої держави, він загинув за мир, за правду, за рідну мову, за рідну землю. Він той, хто боронив нашу землю від російського окупанта, виборював нам майбутнє! Глибоко сумуємо та співчуваємо родині Василя.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині пенсіонери безкоштовно отримують LED-лампи
Наступна новина Ківерцівщина прощатиметься із загиблими на війні Сергієм Дидюком та Ігорем Огородніком
Останні новини
Схожі новини