У Кортелісах мізкують над перспективами об’єднання

У Кортелісах мізкують над перспективами об’єднання

У Волинському Центрі розвитку місцевого самоврядування побували депутати Кортеліської сільської ради, які цікавляться майбутнім розвитком громади.

Про це інформує Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування,  який створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України. 

Депутати поспілкувалися із радником із питань децентралізації Волинського ЦРМС Оксаною Урбан. Зокрема, їх цікавило затвердження перспективного плану Волинської області. 

Експерт розповіла, що незабаром на сесії Волинської обласної ради будуть внесені зміи до перспективного плану області. Згідно з ним, Кортеліси входять до майбутньої Ратнівської об’єднаної територіальної громади.

Проблема полягає у тому, що на останній етані появи потенційної Ратнівської ОТГ депутати селищної ради не прийняли рішення про об’єднання. 

З огляду на це у Кортелісів є два варіанти: це добровільне створення Ратнівської ОТГ у 2018 році із можливістю отримання додаткових фінансових ресурсів або об’єднання у найближчій перспективі директивним методм і без дотримання коштів.

Вибір - за Ратнівською сільською радою. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Назвали моторошні наслідки поганої погоди
Наступна новина Якою буде погода у Луцьку та області 4 липня
Останні новини
Схожі новини