У Ковелі люди скаржаться на комп'ютерний клуб, який перетворився на свинарник. ФОТО

У Ковелі люди скаржаться на комп'ютерний клуб, який перетворився на свинарник. ФОТО

У Ковелі люди вже кілька разів скаржилися на те, що місцевий комп'ютерний клуб «Арена» перетворили на справжній свинарник.

Про це у себе в Facebook написав користувач Коля Дворцов.

«Вже не раз в фейсбуці та на новинних сайтах писалося про «свинарник» який після себе залишають відвідувачі вищеназваного закладу. Але нічого так і не робиться. А останнім часом вже є не дивом залишення «бульбіків». Двічі за останній місяць визивали поліцію. Ніякої допомоги від них не маємо, дають рекомендацію поставити кодовий замок або посадити консьєржку.

Куди замок? Крім клубу в офісній будівлі працює інтернет провайдер, адвокат, майстерня по ремонту одягу та весільний салон.

Ранком йдучи на роботу дивишся під ноги щоб не наступити в харкотиння чи блювотиння. Діти віком 10-15 років прогулюють школу та курять в приміщенні.

Орендарі згодні зробити ремонт, але який сенс від нього якщо бидло через пару днів знову там зробить смітник?» - написав чоловік.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поліція викрила порностудію, яку організували неповнолітні. ФОТО
Наступна новина Лучани спортивно зустріли весну. ФОТО
Останні новини
Схожі новини