У Ковелі на пішохідному переході збили матір з донькою. ФОТО

У Ковелі на пішохідному переході збили матір з донькою. ФОТО

У Ковелі водій Toyota збив матір з донькою, яких внаслідок ДТП госпіталізували. Загалом минулої доби на Волині трапилось п’ять дорожньо-транспортних пригод з постраждалими.

Про це повідомляє пресслужба поліції у Волинській області.

Так, у Ковелі, близько 21 години, 49-річний водій Toyota під час повороту на пішохідному переході здійснив наїзд на 39-річну жінку та її 18-річну доньку, які переходили дорогу. Обидві пішохідки отримали тілесні ушкодження, їх госпіталізували до місцевого медзакладу.

А в Шепелі Луцького району 37-річний водій Audi не вибрав безпечної швидкості, з’їхав у кювет, де зіткнувся з деревом. Внаслідок цього постраждав 40-річний пасажир.

У селі Красноволя, що в Луцькому районі, 38-річний керманич мотоцикла Shineray не впорався з керуванням та впав. Травмувався у аварії 39-річний пасажир двоколісного, його ушпиталили.

«Відомості за фактами ДТП слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 Кримінального кодексу України. Усі обставини аварій з’ясують в рамках досудового розслідування», – йдеться у повідомлені.

Читайте також: На Волині п'яна водійка влетіла в дорожнє огородження


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині п'яна водійка влетіла в дорожнє огородження
Наступна новина Волинському прикордоннику зменшили зарплату за випадковий постріл в колегу
Останні новини
Схожі новини