У Ковелі на жінку напала зграя собак

У Ковелі на жінку напала зграя собак
Джерело фото: donnews.ru

На пенсіонерку у Ковелі напали бродячі собаки.

На сесії Ковельської міської ради Ольга Павленко звернулася до мера Олега Кіндера з приводу собачого нападу, – пише Район.Ковель.

«13 жовтня на площі перед міською радою на мене напала зграя псів. Я ледве врятувалася. У мене хворе серце. Я отримала нервовий зрив. Собаки порвали сумку, завдяки якій я врятувалася від укусів цих псів. По місту небезпечно пересуватися. До яких пір це буде продовжуватися? І хто понесе відповідальність за свою бездіяльність?», – сказала жінка.

На її думку, потрібно притягнути до відповідальності осіб, які відповідають за порядок в місті, а якщо чиновники на керівних посадах не справляються зі своїми обов’язками, то їх мають звільнити.

«Моя сім’я складається з двох осіб. Чоловік теж пенсіонер, інвалід першої групи. Я хвора на серце і не можу нести збитки за бездіяльність чиновників. Тому прошу компенсувати суму втраченого майна – сумки, в розмірі 500 гривень за рахунок винних чиновників. Прошу надати письмову відповідь на моє звернення», – заявила Ольга Павленко.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянин має три медалі на «Іграх нескорених»
Наступна новина Волинська спортсменка здобула «бронзу» чемпіонату світу з вільної боротьби
Останні новини
Схожі новини