У Ковелі не можуть звільнити водія-хама, бо його нема ким замінити

У Ковелі не можуть звільнити водія-хама, бо його нема ким замінити
Фото ілюстративне

У Ковелі просять звільнити водія міської маршрутки, який ображає пасажирів, зокрема і учасників АТО.

Про це стало відомо під час зустрічі підприємців-перевізників Ковеля з представниками міської влади, повідомляє КовельPost.

До перевізників звернувся представник громадської організації «Побратими України», атовець Вадим Жучко, який розповів, що згаданий водій нещодавно образив учасника АТО, який, будучи у військовій формі, показав посвідчення, аби скористатися безкоштовним проїздом. У відповідь почув принизливі для бійця слова. 

І хоч Вадим Жучко не назвав прізвище водія та номер автобуса, присутній у залі перевізник одразу здогадався, про кого йде мова. Адже скарги на його поведінку та зневажливе ставлення до пасажирів отримував неодноразово. І щоразу намагався «перевиховати» нечемного працівника. 

У відповідь директор ПП «Ковельтрансавто» Леонід Дмитрук повідомив, що й так є великі проблеми з кадрами. Кваліфіковані водії не хочуть працювати на міських маршрутах, а шукають більш прибуткову роботу.

У цьому його підтримали й інші перевізники, у яких також бракує працівників.

Крім того, згаданий водій є хорошим фахівцем, проблема лише – з особистими якостями.

Перевізник пообіцяв вкотре провести виховну роботу з нечемним водієм, щоб поки не звільняти його з роботи, бо замінити наразі немає ким. Якщо пасажири й далі скаржитимуться на поведінку водія, тоді, каже, розглянуть питання щодо його звільнення. А поки обмежаться попередженням. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як лучани на вулиці зарядку робили. ФОТО
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 18 березня
Останні новини
Схожі новини