У Ковелі перевізники розривають договори і відмовляються від маршрутів

У Ковелі перевізники розривають договори і відмовляються від маршрутів

У Ковелі на засіданні виконкому було прийнято рішення про розірвання ще одного договору з підприємцем-перевізником у зв'язку з його заявою. Так, у місті вже три маршрути лишаються без транспорту.

Таким чином на автобусному маршруті загального користування № 45 «вул. Г. Чупринки - Сільмаш (через Вокзал)» відтепер немає громадського транспорту, – пише КовельРоst.

Іншим рішенням виконком оголосив про проведення конкурсу з визначення автомобільного перевізника на цьому міському маршруті. 

Зазначимо, що у Ковелі уже три маршрути залишаються без громадського транспорту. Крім №45, наразі відсутні бажаючі здійснювати перевезення пасажирів за маршрутами №18а - «Льонзавод – вул. Загородня (через Вокзал)» та №21 - «Водоканал – СТО» через Вокзал, вул. Брестська». Підприємці-перевізники не беруть участі у конкурсах, які вже неодноразово оголошував виконком. 

Ще один міський маршрут - №26 - «вул. М. Левицького – вул. Стуса» має тимчасового перевізника, який надаватиме послуги пасажирам з 15 грудня 2018 року до 14 березня 2019 року. Відповідне рішення також прийнято на засіданні виконкому. 

Станом на сьогодні в місті пасажирські перевезення здійснюють 15 підприємців-перевізників на 35 маршрутах.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як у Луцьку очищують вулиці від снігу. ВІДЕО
Наступна новина Томос голові помісної церкви вручать 6 січня, - УПЦ КП
Останні новини
Схожі новини