У Ковелі пустять автобуси за новим маршрутом

У Ковелі пустять автобуси за новим маршрутом
Фото ілюстративне

У Ковелі відкриють новий автобусний маршрут №3 «Сільмаш – вул. Володимира Кияна (через Вокзал)», який дозволить збільшити пасажиропотік у цьому напрямку.

Таке рішення прийняли після того, як місцевий підприємець-перевізник звернувся до міської влади з проханням розірвати договір про організацію перевезення пасажирів на автобусних маршрутах  №9а «вул. Володимира Кияна – Сільмаш – вул. Лермонтова (ч/з Вокзал)» та №43 «Сільмаш – Вокзал – маг. «Край», – пише КовельPost.

Він аргументував своє прохання нерентабельністю маршруту, на якому значно знизився пасажиропотік, а витрати на пальне (враховуючи значну протяжність) — великі. Крім того, однією з причин збитковості є рух приміських маршруток вулицями міста, які досить часто попутно «забирають» міських пасажирів. 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «What a Fuck? Ну скільки ж можна?» – луцька ведуча про подорожчання проїзду в маршрутках

Аби не залишити мешканців цих мікрорайонів без громадського транспорту і таким чином оптимізувати мережу,вирішили об'єднати ці маршрути в один та оголосити конкурс на визначення перевізника. 

На нинішньому засіданні виконкому були прийняті відповідні рішення. Маршрути № 9а «вул. Володимира Кияна – Сільмаш – вул. Лермонтова (ч/з Вокзал)» та № 43 «Сільмаш – Вокзал – маг. «Край» буде закрито з 21 червня 2019 року.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: На які маршрутки лучани скаржаться найчастіше. ПЕРЕЛІК

Натомість відкриють новий автобусний маршрут №3 «Сільмаш – вул. Володимира Кияна (через Вокзал)», який дозволить збільшити пасажиропотік у цьому напрямку. Конкурс з визначення перевізника на цей напрямок відбудеться 5 червня 2019 року.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Старе кладовище, церква і закинуті хати: лучанин подорожує невідомими місцями Волині. ФОТО
Наступна новина На ремонт дороги з Липин до Борохова витратять 11,5 мільйона гривень
Останні новини
Схожі новини