У Ковелі родини загиблих в АТО бійців отримають по 30 тисяч гривень з міського бюджету

У Ковелі родини загиблих в АТО бійців отримають по 30 тисяч гривень з міського бюджету

Ковельським родинам загиблих та померлих учасників АТО з міського бюджету відшкодують витрати, понесені за встановлення надгробних пам’ятників. Розмір виплати становитиме 30 тис. грн. 

Таке рішення прийняли депутати міської ради на черговій 34-й сесії, що відбулася 22 лютого, – повідомляє Ковельпост

Також затвердили Порядок надання матеріальної допомоги, яка виплачуватиметься згідно Програми соціального захисту окремих категорій мешканців міста Ковеля. 

Отримати кошти мають право сім’ї, які на момент загибелі (смерті) військовослужбовця були зареєстровані в м. Ковелі. Відшкодування буде проводитись одноразово і лише одному члену сім’ї. 

Для отримання коштів, особа, яка встановила надгробний пам’ятник, подає на ім’я міського голови заяву з наступними документами:
- копія паспорта;
- копія картки платника податків (ідентифікаційний номер);
- копії посвідчення члена сім’ї загиблого;
- довідку з установи банку про реквізити рахунку на який будуть переказані кошти;
- письмову згоду інших членів сім’ї загиблого (померлого) військовослужбовця, на виплату матеріальної допомоги особі, що подає заяву.

Комісія з питань соціального захисту населення розглядає подані звернення і приймає рішення. Документом також передбачено, що родина має право відмовитись від допомоги, надавши письмову вмотивовану відмову у такому відшкодуванні.

При виникненні суперечностей при зверненні за матеріальною допомогою (отримання одночасно кількох звернень) рішення про розміри виплат та визначення осіб, яким буде виплачено матеріальну допомогу, також приймається комісією.

Депутати міської ради, а також міський голова Олег Кіндер підтримали рішення. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі побільшало мереж централізованого водопостачання та водовідведення
Наступна новина Виставковий стенд Modern-Expо Group мав шалений успіх в Києві
Останні новини
Схожі новини