Виставковий стенд Modern-Expо Group мав шалений успіх в Києві

Виставковий стенд Modern-Expо Group мав шалений успіх в Києві

Міжнародна компанія Modern-Expо Group взяла участь у міжнародній виставці «Індустрія торгівлі», що проходила у виставковому павільйоні «КиївЕкспоПлаза» протягом 20-22 лютого в Києві.

Виставковий стенд компанії, площею 300 м², був найбільшим на виставці й миттєво привертав увагу відвідувачів, гостей, – йдеться на офіційному сайті компанії. 

 Modern-Expо Group мала на меті показати новий ритейл, зразки інноваційного обладнання, рішення «під ключ». Адже компанія вийшла на рівень глобального постачальника комплексних рішень для ритейлу, тому вважає обмін досвідом для виробників обладнання, постачальників технологій і послуг у сфері роздрібної торгівлі ключовим у своїй роботі.

На виставковому стенді були представлені pos-термінали, холодильне обладнання, оригінальні рішення для професійної кухні, торговельні стелажі, касові бокси,інноваційний «розумний візок», каси самообслуговування та рішення для e-сommerce — поштомат.

Стенд Modern-Expо Group став справжнім осередком затишку, комфорту й гостинності — ідеальним місцем для партнерських зустрічей та укладання нових угод. Українські ритейлери отримали нагоду, на прикладі стенду компанії, побачити виставковий рівень європейського зразка.

Власне, організацією експозиції і другого Modern Retаil Forum, який паралельно проходив 20 лютого в межах «Індустрії торгівлі», компанія Modern—Eхро Group вкотре нагадала своїм партнерам про те, що, попри співпрацю з понад 60 країнами світу, почала свій розвиток саме на українській бізнес-платформі і готова до співпраці на всіх рівнях вітчизняного ритейлу.

А своїм європейським партнерам продемонструвала, наскільки швидко просувається компанія, головна мета якої — стати найкращим партнером в побудові ефективного бізнесу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі родини загиблих в АТО бійців отримають по 30 тисяч гривень з міського бюджету
Наступна новина У Луцьку «завівся» банківський шахрай
Останні новини
Схожі новини