У Ковелі у хлопця вилучили наркотики

У Ковелі у хлопця вилучили наркотики

Співробітники управління патрульної поліції в Ковелі у 19-річного місцевого мешканця вилучили паперовий згорток із 2 г. рослинної речовини, зовні схожої на марихуану. 

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України, інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Учора вранці на вулиці Степана Бандери у Ковелі  патрульні поліцейські виявили у  19-річного місцевого мешканця паперовий згорток із речовиною рослинного походження.  За зовнішніми ознаками речовина схожа на марихуану, її вага близько 2 г. На місце події прибула слідчо-оперативна група Ковельського відділу поліції. Поліцейські вилучили виявлену речовину та направили на дослідження до Волинського експертно-криміналістичного центру при МВС України.

Слідчі  Ковельського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, позбавлення волі на строк до трьох років.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Діяльність керівника «Цуманської пущі» не влаштовує ні депутатів, ні ОДА
Наступна новина Пустовіт скликає 39-у сесію Луцької міськради
Останні новини
Схожі новини