У Ковелі уламок російської ракети влетів в будинок багатодітної сім'ї

У Ковелі уламок російської ракети влетів в будинок багатодітної сім'ї

Під час обстрілу енергетичного об'єкта на Ковельщині 15 листопада один з уламків російської ракети пошкодив приватний будинок, в якому живе багатодітна родина. 

Про це розповіла очільниця районної військової адміністрації Ольга Черен, повідомляє Суспільне.

Пошкоджений будинок, розташований орієнтовно за 200 метрів від об'єкта енергетики, який під час ракетного удару знищили російські війська.

"Осколок пробив дах та стелю і впав на дитяче розкладне крісло. На щастя у той момент дітей в кімнаті не було, ніхто не травмувався", – зазначила голова РВА.

Зранку, 16 листопада, пошкодження у будинку зафіксувала комісія. За словами Ольги Черен, родині допоможуть полагодити дах. Сума збитків наразі невідома.

Нагадаємо, 15 листопада в Ковелі зафіксували декілька вибухів. Об'єкт енергетики, куди поцілили росіяни, повністю знищено. Станом на ранок, 16 листопада без електропостачання внаслідок масованих ракетних атак на енергосистему України залишаються орієнтовно 45 тисяч споживачів.

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За документи – 3000 доларів: на Волині викрили схему втечі військовозобов'язаних за кордон. ФОТО
Наступна новина Від завтра курсуватиме новий потяг, який сполучає Волинь та Закарпаття
Останні новини
Схожі новини