У Ковелі відремонтують спортивну школу

У Ковелі відремонтують спортивну школу

У Ковелі запланували капітальний ремонт покрівлі комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа імені Євгена Кондратовича», що на бульварі Лесі Українки, 9. Очікувана вартість робіт становить 2 803 310 гривень.

Відкриті торги на платформі Prozorro вже оголосило управління культури, молоді та спорту виконавчого комітету Ковельської міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 5 липня, коли й розпочнеться аукціон, пише ІА «Волинські Новини».

Роботи включатимуть демонтаж старого покриття, улаштування цементної вирiвнювальної стяжки, утеплення покриттiв плитами iз мiнеральної вати, улаштування покриття з рулонних матерiалiв, утеплення покриттiв теплоiзоляцiйними сипкими матерiалами, огородженняпокрiвель, ґрунтування і фарбування металевих поверхонь, улаштування примикань, гідроізоляції, полiпшене штукатурення стiн, їх теплоізоляцію, улаштування дашків вентшахт і будки виходу на покрівлю, заміну дверей та інше.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У світі може розпочатися нова хвиля ковіду через новий штам, - ВООЗ
Наступна новина Школярка з Волині випікає та декорує торти на замовлення однією рукою
Останні новини
Схожі новини