У Ковелі включили опалення

У Ковелі включили опалення
фото ілюстративне, джерело: drohobych-rada.gov.ua

Відсьогодні, 19 жовтня, у Ковелі почали подавати тепло в домівки містян. 

Як повідомляє видання проКовель, відповідно до нормативно-законодавчих актів та у зв’язку із зниженням середньодобової температури зовнішнього повітря міський голова Олег Кіндер видав розпорядження про початок опалювального сезону 2018 -2019 років у Ковелі з 19 жовтня.

Рекомендовано всім підприємствам, установам та організаціям міста, незалежно від форм власності і господарювання, розпочати опалювальний сезон з моменту встановлення середньодобової температури протягом трьох днів менше + 8 градусів за С.

Читати також: Волинь серед лідерів у підготовці до опальнювального сезону. ВІДЕО

Відповідальність за початок опалювального сезону покладено на керівників Ковельського відділення ПАТ «Волиньгаз» Р.І. Сахарчука, підприємства теплових мереж «Ковельтепло» В.І. Бойка.

Вищеназваним керівникам, начальнику Ковельського відділу ТОВ «Волиньгаз збут» Т.К. Варичу застосувати до боржників передбачені законодавством та умовами укладених договорів заходи щодо проведення розрахунків за спожитий природний газ та теплову енергію.

Балансоутримувачі та управителі житлових будинків зобов’язані забезпечити належне функціонування внутрішньобудинкових теплових мереж. 

Читати також: Коли у Луцьку почнеться опалювальний сезон


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хотіли здати на металобрухт: фігуру луцького кликуна поцупили неповнолітні
Наступна новина Діаманти, золото, дорогоцінне каміння – чим дивувала «Перлина» дівчат з «Пігмаліону»
Останні новини
Схожі новини