У Ковелі встановили бігборди зі світлинами полеглих Героїв

У Ковелі встановили бігборди зі світлинами полеглих  Героїв

Напередодні Дня захисників і захисниць України, свята Покрови та 80-річчя створення УПА у Ковелі з’явилися бігборди зі світлинами полеглих у 2022 році захисників, а на бульварі Лесі Українки  – розгорнули виставку «Героям Слава», де вже зібрані разом 34 фото ковельчан, які воювали і загинули за Україну в період з 2014 по 2022 роки.

Про це пише Ковельський міський голова Ігор Чайка.

«Це полеглі, зниклі безвісти воїни Ковельської територіальної громади. Наші сини, брати, чоловіки, батьки, друзі, – йдеться на заголовному банері. – Ковельчани, які стали на захист України від російської навали. Навіки в нашій пам’яті й у наших серцях. Назавжди – сини цієї землі, яка оплакує їх і ніколи не дозволить забути. Покладене на вівтар незалежності України життя –  найвища ціна, яку тільки можна заплатити заради того, щоб ця земля звільнилася від ворога назавжди. Щоб повстала з руїн, сліз, крові та болю. Відродилася і почала новітній історичний відлік, завжди пам`ятаючи поіменно своїх дітей. Лицарів, які не відступили. І стали Героями…».

Мер закликає вклонитися, згадати добрим словом, молитвою. «Прочитайте, де воювали, якими були. Це – наші Герої. Сіль землі. Пам‘ятаймо! Як і про тих, хто сьогодні в полоні. Бо Ковель дуже чекає їх додому!», – закликам Чайка.

Читайте також: Аеророзвідника із Лища нагородили орденом «За мужність»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцький зоопарк передав одноденний заробіток на армію
Наступна новина У Луцьку чоловіки вирішували конфлікт за допомогою пістолета
Останні новини
Схожі новини