У Ковелі залізницю відгородять бетонним парканом

У Ковелі залізницю відгородять  бетонним парканом

У Ковель на залізничній станції триває спорудження огорожі для запобігання переходу громадян через колії в несанкціонованих місцях.

Бетонний паркан загальною довжиною 340 метрів відмежує станційні колії від стороннього доступу на ділянці від шляхопроводу до залізничного переїзду, – пише Вісник+К.

В такий спосіб залізничники позбавлять порушників можливості переходити залізничний шлях у заборонених місцях, наражаючи на небезпеку власне життя.

Нині залізничні будівельники вже змонтували більше половини бетонної конструкції (встановлено 50 із 85  плит 4-метрової довжини), завершити роботи зі спорудження огорожі на станції Ковель планують до кінця цього року.

Залізничники зазначають, що практично всі випадки невиробничого травматизму на території залізниці трапляються через порушення громадянами правил безпеки на транспорті. За статистикою, найчастіше до біди призводять спроби порушників перейти через залізничні колії в невстановлених місцях, а також ходіння коліями.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Промінь» у Луцьку працюватиме цілодобово
Наступна новина «ПортCity» працюватиме цілодобово
Останні новини
Схожі новини