У Ковельській міськраді поменшало депутатів

У Ковельській міськраді поменшало депутатів
Депутатка від Радикальної партії склала повноваження. Фото - Район.Ковель

Депутатка Ковельської міськради від Радикальної партії Олега Ляшка Наталія Долінко склала депутатські повноваження.

На сесії Ковельської міської ради, яка відбулася 24 січня, депутати прийняли рішення про дострокове припинення повноважень депутата Наталії Долінко у зв’язку з її особистою заявою, повідомляє Район.Ковель.

Обраниця громади написала, що не хоче бути депутатом.

Це вже було друге голосування з приводу її заяви. Сесія міськради, яка пройшла 27 грудня 2018 року, аналогічний проект рішення «провалила». «За» проголосували тоді лише 8 депутатів.

Під час останнього сесійного засідання у залі не було ні Наталії Долінко, ані голови фракції радикалів Олександра Місяця.

За дострокове припинення депутатських повноважень віддали голоси 23 депутати. Міський голова Олег Кіндер та секретар ради Віра Федосюк не голосували.

У післявиборчому партійному списку радикалів слідом за Наталією Долінко значиться Світлана Крат, безпартійна, бухгалтер ТОВ «Сучасні дистрибуційні системи», яка на виборах у 2015 році отримала 10,5511%. Очевидно, саме вона поповнить депутатський корпус Ковельської міської ради, якщо не відмовиться від мандата депутата.

Після Світлани Крат у списку «йдуть» Марк Сідоренко, Юлія Хвіщук, Кристина Гусєва та інші.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У селі біля Луцька 80% парафіян – за перехід до ПЦУ, – депутат
Наступна новина ЦВК зареєструвала 20-го кандидата у президенти
Останні новини
Схожі новини