У ковельській райлікарні відремонтують дах за понад 4 мільйони

У ковельській райлікарні відремонтують дах за понад 4 мільйони
Фото ілюстративне

У Ковелі планують капітально відремонтувати покрівлю будівлі старого корпусу центральної районної лікарні Ковельського міськрайонного територіального медичного об єднання.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосило Ковельське МТМО. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 17 жовтня, аукціон заплановано на 19 жовтня, – пише ІА «Волинські новини».

На ремонт покрівлі заплановано витратити 4 мільйони 295 тисяч 217 гривень.

В ціну тендерної пропозиції включена вартість всіх будівельних матеріалів, конструкцій, виробів та обладнання, які необхідні для виконання робіт.

Роботи включатимуть розбирання старої покрівлі, вивезення сміття, улаштування крокв, нанесення вогнезахисного матеріалу, улаштування покрiвель iз металопрофілю, утеплення покрівлі, улаштування нових водостічних труб, жолобів та карнизів.

Учасник повинен виконати роботи, якість яких відповідає умовам чинного законодавства, нормативно-правовим актам з питань дотримання вимог санітарних норм та охорони навколишнього природного середовища (захисту довкілля).

Ремонт хочуть закінчити до 31 грудня 2021 року.

Читати також: Почали вкладати верхній шар асфальту: як триває ремонт проспекту Соборності в Луцьку


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині в пожежі загинуло двоє чоловіків
Наступна новина В Україні за добу – понад 8 тисяч хворих на коронавірус
Останні новини
Схожі новини