У пологовому будинку на Волині через халатність акушерів померло немовля

У пологовому будинку на Волині через халатність акушерів померло немовля

У Ковельському пологовому будинку через халатність лікарів померло немовля. Акушерам повідомили про підозру у неналежному виконанні професійних обов’язків, що спричинило тяжкі наслідки неповнолітньому  (ч. 2 ст. 140 КК України).

 

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

 

За результатами проведених слідчих дій та комісійних судово-медичних експертиз встановлено, що через запізнілі дії медичного персоналу, котрий надавав допомогу в пологах, згодом померла новонароджена дитина. Наразі триває досудове розслідування.

 

Зауважимо, що згідно із санкцією ч.2 ст. 140 КК України неналежне виконання медичним працівником професійних обов’язків, що спричинило тяжкі наслідки неповнолітньому, карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Палиця назвав кандидата в мери Луцька
Наступна новина Тисячі унікальних «Я»: про мешканців Боратинської громади знімають серіал. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини