У лісі на Волині браконьєри розставили петлі, в яких загинули тварини. ФОТО 18+

У лісі на Волині браконьєри розставили петлі, в яких загинули тварини. ФОТО 18+

У лісі на території Литовезької громади виявили туші двох лисиць і зайця, які були вбиті браконьєрами. 

Вісім дротяних петель, які розставили браконьєри, помітили під час спільного рейду Державної екологічної інспекції з Іваничівською районною організацією Українського товариства мисливців та рибалок. Про це БУГу повідомив голова цієї організації Юрій Тисько.

За його словами, у браконьєрських петлях знайшли мертвими дві лисиці та зайця. Порушників наразі впіймати не вдалося. Своїм незаконним полюванням невідомі завдали збитків на 10 тисяч гривень.

Юрій Тисько зазначив, що петля — це один з найпоширеніших і жорстоких знарядь браконьєрського лову тварин. Робиться вона досить просто з металевого троса і коштує копійки. Тварина, коли потрапляє в неї, довго мучиться, а якщо і розриває петлю, то калікою довго не живи. Зазвичай, петлі ставляться в будь-який час року, але частіше за все взимку, коли тварини через сніг обмежені в пересуванні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Україна повернула з російського полону ще 207 захисників. ФОТО. ВІДЕО
Наступна новина Військовослужбовець розшукав школяра з Луцька, аби подякувати йому за малюнок
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні