У ліцеї на Волині відкрили меморіальні дошки чотирьом загиблим Героям. ФОТО

У ліцеї на Волині відкрили меморіальні дошки чотирьом загиблим Героям. ФОТО

У Рожищенському ліцеї №2 відкрили меморіальні дошки загиблим військовослужбовцям, які були учнями ліцею.

Про це повідомили у міській раді. 

На гранітних плитах – імена Олега Парфенюка, Тараса Чайки, Андрія Кобача та Юрія Франка. Вони віддали своє життя за свободу, незалежність та світле майбутнє нашої Батьківщини.

Вшанувати пам’ять Героїв прийшли рідні, близькі, друзі полеглих воїнів, Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук, учні та вчителі ліцею, небайдужі жителі громади.

Були розповіді про мирне життя Героїв, про їх військові будні, про те, що стати на захист України їх спонукала щира любов до рідної землі, почуття обов'язку захищати свою родину та свою країну. Були сльози рідних і щемливі спогади про загиблих захисників, про останнє спілкування з ними про невимовний біль втрати, яку не лікує час.

Була хвилина мовчання про усіх загиблих, яких забрала розв'язана Росією війна.
Духовні отці освятили меморіальні дошки та помолився за усіх воїнів ЗСУ.

Директорка ліцею Наталія Матящук каже, меморіальні дошки відкрили, аби учні школи та жителі міста пам'ятали земляків, котрі віддали за Україну найдорожче - свої життя.

Пам’ятні знаки на стіні закладу освіти будуть постійним спогадом наступним поколінням вихованців про патріотизм і героїчний подвиг загиблих Героїв та захисників рідної землі.

На завершення заходу присутні поклали квіти до пам’ятних знаків. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Перестало битися серце захисника з Волині Анатолія Цірути
Наступна новина Експертиза підтвердила загибель ще одного воїна з Волині
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні